Чернігівський ліцей з ПВФП оголошує черговий набір 2024 року. Прийом документів з 01.03.24 по 31.03.24 р. (дивись витяг з правил прийому) м.т. для довідок0972810826


Випускник 2014 року.
Закінчив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Старший сержант Збройних сил України.
Загинув 1 березня 2022 року під час бомбардування російськими військами м.Харків.
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (2022, посмертно)
Похований 10 травня, у селі Хотівля на Городнянщині Чернігівської області.

   Військовослужбовці Чернігівського об'єднаного міського ТЦК та СП разом з одногрупниками та побратимами загиблого воїна-земляка - старшого сержанта Анатолія Шуляка передали його дідусю відзнаку Президента України "За оборону України", а також відзнаку начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба "Хрест орла", присвоєних йому, на жаль, посмертно.
☝️ Довідково: Старший сержант Шуляк Анатолій Олексійович народився 20 червня 1997 року у селі Хотівля на Чернігівщині. У 2014-му році закінчив Чернігівський ліцей з ПВФП, після чого вирішив продовжити шлях Захисника України, вступивши до Військового коледжу сержантського складу ХНУПС. Після його закінчення у 2017 році Анатолія було розподілено на посаду старшого механіка інженерно-авіаційної служби.
У період з 2017-го по 2018-ті роки наш земляк на посаді кулеметника брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України. У 2021-му році Анатолій повторно вступив до Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, де продовжив навчання на 3 курсі за спеціальністю "авіаційний транспорт". Протягом навчання мав заохочення як від керівного складу факультету, так і від керівного складу університету за сумлінне виконання службових обов’язків.
24-го лютого 2022 року, повернувшись з канікулярної відпустки, Захисник у складі курсу виконував завдання з охорони та оборони військового містечка, де навчався. На жаль, 1 березня 2022 року під час ворожого авіанальоту Шуляк Анатолій загинув, отримавши травми, які виявилися несумісними з життям. 14-го березня загиблого Захисника поховали у місті Васильків на кладовищі «Алея Слави». 10 травня тіло Анатолія перевезли на Чернігівщину, аби той спочивав з миром на малій батьківщині.
Слава загиблому воїну!